Något kan vara på gång …

Haha, jag VET att teasers av detta slag är SÅÅ tråkiga och i princip intetsägande. Men jag bara måste skriva att det EVENTUELLT är något större på gång. Det kommer att påverka bloggens utseende lite. Och mitt liv också (nej vi ska inte ha ett tredje barn!). Men jag kan säga att det här har malt i mig en längre tid av och till och nu har jag börjat nysta i saken på allvar. Om ni vill så kan ni väl i alla fall försöka er på en kvalificerad gissning 🙂 Jag LOVAR att hålla er underrättade!

I övrigt är det härliga tider här i Malmö! Snön ligger nästan vit på marken och det är i princip glashalt varthän man ska ta sig! Jag tycker det är härligt med höst och vinter! Är GLAD för att inte solen skiner året runt och alla dagar ser likadana ut! Ljuvligt med årstidsskiftningar! Saknar ridningen dessa härliga, frostiga kalla dagar!

Men nu: ner till stan och glassa runt lite 🙂

wp-1476806602745.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s