Ett par år sedan …

Idag har jag alltså besökt HÖÖKS! Det var minsann inte igår, om vi säger så! Har inhandlat en styck longerlina (oj, oj, oj!), ett stycken remont-träns med bling (haha!) och så en halsförlängare. Jag var lite osäker på vilken typ av halsförlängare jag skulle ha, men landade till slut i en sådan där gummibandsvariant och inte sådana jag haft tidigare (med en hård gummiring i mitten). Det här ska nog bli strålande 🙂

Har för resten kommit på helt andra tankar nu, haha! Hänger ni med? Det är knappt att jag gör det nämligen 😉

Nu är nämligen tanken som följer: jobba med min häst (som jag inte riktigt vet vad han heter än) för hand nu ett par veckor (ett par dagar i veckan eller så mycket jag kan)! Då är tanken att jag ska tränsa (och sadla) honom och longera honom och även tömköra lite nätt. Sedan har jag fått en kär kompis att ställa upp som medhjälpare när det är dags att börja kravla sig upp på gossen! Det tänker jag kan vara rimligt att göra strax innan jul, eller när jag tycker att han är mogen för det. Får se om jag kan trava och galoppera innan jul, haha! Och detta har jag nu sagt att jag ska ge mig på alldeles själv, haha 😉 Tur att jag har ridit in hästar förr 🙂

Håll tummarna!

wp-1477221351885.png

2 reaktioner på ”Ett par år sedan …

 1. Jag misstänker starkt att vi har samma träns numer… 😉 Är faktiskt nöjd med mitt efter lite smörjande.

  Det är jätteroligt att läsa om Totto (Ikaros eller vad han nu heter 😉 )! Jag tror att ni kommer klara av en inridning galant! Han verkar snäll och du är duktig, såatte…

  Gilla

  • Åh! Tror du 🙂 Tyckte också att det var superfint! Nåja, allt är relativt, men till det vettiga priset var det faktisk det 🙂 Ska slänga ner det i en dunk med olja så då tror jag också att mitt blir hur fint som helst!

   Ja min lilla brune häst är det superroligt att skriva om OCH besöka, förstås! Härligt att det uppskattas av andra också 🙂 Återkommer med fortsättning på äventyret och kanske ett namn så småningom 😉

   TACK för inridnings-pepp 🙂 Duktig njaaaaeee, DET vet jag inte riktigt 😉 Men inte hel-idiot i alla fall, haha!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s