Men!

Alltså FÖRLÅT för USEL USEL uppdatering! Helgen tillbringade i Växjö med släkt och god mat och det bara fanns inte utrymme att sätta sig och författa ett inlägg, hur gärna jag än ville! Och igår var jag hela långa dagen från arla morgonstund till senaste nattimman först i Göteborg och hämtade hem osålda verk från Lerverk för att efter denna strapats fara inom Ullared och riva av några timmar där i vimlet 🙂

NU har jag precis varit och lämnat Arvid på dagis och passat på att byta mitt lilla ponnyträns till ett cob-dito! Köttbullarna står varma på spisen och om en timme sover Klarisen förhoppningsvis i vagnen! DÅ ska jag susa ut till stallet 🙂 Därför kommer en utförligare häst-rapport (för er som helst läser om sådant) ikväll 🙂

MEN först – GUD så mycket saker det finns på GeKås! Jag är där ändå relativt ofta (blir nog några gånger per år), men jag lyckas glömma hur fruktansvärt STORT det är! Det är en omöjlig uppgift att ta sig igenom hela rasket på bara några timmar! Det slutar med att man river med sig hälften av affärens utbud och skyndar mot kassan med tungan fladdrandes och vagnen fullkomligt överfylld med saker, haha!

Hästavedlningen var däremot en liten besvikelse. Det är klart att söker man täcken (om man nu inte har fyrahundra redan), så kan man absolut finna riktiga pärlor! Men jag tittade efter ett remont-träns (tänkte om jag skulle lämna tillbaka det från Hööks), men nej, inga helt vanliga svarta utan bara lack och lack är väl inte riktigt min grej. Skulle också kolla lite tömkörningsattiraljer och deras tömkörningsgjord var en mardröm. Stackars den häst vars rygg får bära denna cementhårda o-ergonomiska klump. Longerlina då? Ja, fast en variant och denna endast i neonfärger … Mjaaa… Men ridbyxor hittade jag två par 🙂 Bilder kommer!

NU – lunch-tajm 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s