Min lilla häst

Så blev det en stalldag idag också! Fantastiskt! Och idag fick jag faktiskt på träns också! Som PASSADE 🙂 Nåja, nu ska vi faktiskt hålla kväll här! Men ikväll återkommer jag med en film på lilla spöket 😉 Och utförligare rapport, förstås!

wp-1479825024416.jpgwp-1479825024363.jpgwp-1479825024422.jpg

3 reaktioner på ”Min lilla häst

  1. Men åh så söt han är! Synd att vi inte bor närmare varandra. Då hade han kunnat bo hos mig på gården. Kanske när du börjar jobba igen 😀 Må gott och bamsekramar/Chiiiiieeeeeenrik.

    Gilla

    • Hahaha… men ååååååååååhhh jag hade glömt Chhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeenrik!!! Hur KUNDE JAG!!??!?! Han är välkommen att flytta hem till dig 🙂 Han behöver nog ett år till eller två i bara sin egen värld 😉 Massor av kramar

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s