Och däremellan kommer fastan …

Nu har tiden bara flugit iväg igen! Vi har firat jul i vårt älskade hus med nära och kära! Tänka sig första julen i vårt alldeles egna lilla hus. Det var alldeles superhärligt! God julmat, glada barn, glada vuxna, glad tomte och vacker gran! Ingen snö, men ändå en alldeles underbart fin julafton.

wp-1483047456290.jpg

Sedan for vi upp till Växjö för att fira jul med andra halvan av släkten och när vi varit där i ett par dagar och firat så for vi söderöver och landade i Malmö igen. Det är lugna och sköna mellandagar som hägrar och vi njuter av ledighet, umgås i vår lilla familj, går ut på låååånga promenader och kikar på allt skoj som finns att beskåda. Allt från nedfallna träd, grävmaskiner, tång som blåst upp på land i stormen, maskar under stora krukor, lustiga löv och jag vet inte allt 🙂

På Pascal-fronten är det faktiskt lite stiltje … Jag har pratat med veterinären ett par gånger sedan jag senast skrev och det där elaka kastrationssåret vill inte läka. Det droppar fortfarande sår-vätska från såret och veterinären menade att nu kör de på ett par dagar till med Hippotrim (som han gått på ett tag nu) och om det inte är bättre på fredag så vill man testa en ny antibiotika. Om det trots detta inte skulle bli bättre så måste de söva honom och öppna upp såret igen. Håll tummarna för att veterinären har goda nyheter när hon ringer imorgon!

NU blir det minsann te och kaka här 🙂 Sov så gott!

2 reaktioner på ”Och däremellan kommer fastan …

  1. Åh vad härligt med lediga mellandagar! Här har det jobbats för fullt, men det är riktigt härligt att träffa folk ute i stugorna i juletider.
    Vad tråkigt med Pascal 😕 Kolla med ditt försäkringsbolag så att de täcker kastrationskomplikationer. Det gjorde INTE mitt. 💸😨

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s