NYTT ÅR! GOTT SÅDANT ÖNSKAS ER ALLA!

Herregud … Det var inget bra slut på 2016 😦 Vi förlorade en kär farbror timmarna före midnatt vilket givetvis lade sordin på kvällens begivenheter. Trots att jag vet att det är så här livet är. Man föds. Man dör. Men när någon rycks ifrån oss, så brutalt och hastigt – usch, jag kan inte förlika mig med känslan.

2016 innebar också ett enormt stort beslut från min sida på jobb-fronten. Jag begärde byte av huvudhandledare och ni som arbetar och verkar inom akademin vet vilka tråkigheter ett sådant byte kan föra med sig. Som väl är agerar min arbetsplats oerhört proffsigt vilket är en enorm lättnad för mig!

Givetvis har en massa roliga saker också hänt 2016 och nu ser fram emot ett härligt 2017!

Planen för 2017 med Pascal är förstås först och främst att få komma hem som en frisk och hel häst. Då ska han få gå tillbaka till sin lösdrift och när april/maj närmar sig släpps han på bete för att i oktober få komma hem från betet och förhoppningsvis komma till Stall Axelsson för inridning. Sedan i november tänker jag att han får ställas upp i traditionell uppstallning 🙂

För egen del är planen (min önskan) för 2017 att vi får vara friska (ni som följt min tidigare blogg aramise.bloggagratis.se vet att jag har ett enda kriterium för att leva ett lyckligt liv: att vi får vara friska!). Det kan låta enkelt, men det är verkligen precis så jag funkar! Förutom denna önskan så har jag en hel del utställningar som står på agendan! Det ska bli jätteroligt! Mitt hittills mest utställningstäta år! Februari bär det av till Växjö och galleri Sigma, mars blir det utställning hos Konst i Karlstad i Karlstad, april blir det Påsk på Övedskloster, maj blir det förhoppningsvis Olofström och juli till augusti blir det stooooor utställning i Åmåls konsthall. Och mot slutet av hösten är det utställning i Glimåkra. Spännande!

Som det ser ut nu återgår jag till mitt arbete i augusti och det känns rimligt med tanke på att jag då är klar med de flesta utställningar och därmed redo att skola in lilltösen och grabba tag i avhandlingen igen 🙂

Nu ska jag ta och utfodra de små liven med lite mellanmål och sedan bär det av ut på en liten nyårspromenad 🙂

wp-1479825024416.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s