Pascal får komma heeeeem :)

Änteligen! Idag när jag talade med djursjukhuset så var det med glädjande nyheter de kom! Nu har en kirurg undersökt honom och som väl är så anser han inte att Pascal behöver opereras. Det som i deras värld nu saknas är motion! Det vill säga rörelse. Han går ju inte så många rundor inne på kliniken, därför blir det nu hämtning imorgon och därefter ner till lösdriften igen. Han kommer först att få stå på box en natt tänkte jag, så att han får gå ute några timmar bara första dagen. Är allt ok då, så blir det ut till vännerna i flocken. Det ska dock bli kallt nu (kallt för att vara Skåne) och jag vill förstås inte att han ska frysa. Han har stått på box en månad totalt nu, men har han hunnit bli av med sitt bruna fett? Finns risk att han kommer att frysa? Vad tror ni?

Nu ska vi slänga oss i soffan och käka varma mackor 🙂 Ha en fin kväll!

wp-1482096884388.jpg

4 reaktioner på ”Pascal får komma heeeeem :)

  • Jag är inte rätt kvinna att avgöra, men jag har hört om det från flera håll, men i och för sig inte läst något vetenskaplig studie i ämnet så det är klart att det kan säkert ifrågasättas om man vill 😉 Nu blev jag för resten en sann djurplågare för att jag satte inget täcke på min häst, ha ha 🙂

   Gilla

 1. Vad härligt att höra att han ska få komma hem igen! Hoppas nu att allt går bra.
  Jag tror bara att den här köldknäppen ska vara över helgen här i våra trakter, sedan ska det tydligen bli plus igen så vill du vara på den säkra sidan så håll honom på box nattetid till måndag:-)
  Jag tror inte han fryser direkt om han har sin vinterpäls kvar men man kan ju själv känna sig lite taskig om man plötsligt hivar ut en häst som stått på box en månad i -10.

  Gilla

  • TACK 🙂 Åh ja det är så otroligt skönt att få ha honom hemma igen! Hoppas nu att han fortsätter att läka fint och att han för övrigt inte fryser på lösdriften eftersom jag var så elak att jag satte ut honom i kylan 🙂 Fast å andra sidan, det är rätt så vindstilla och strålande sol idag så det ska nog inte vara några bekymmer. Och så har han ju en fint halmad hall att slå sig till ro i om han vill vila 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s