Slut på fängelsevistelse!

Åhhhh! ÄNTLIGEN! Idag är det dags för min lille brune druling att få komma tillbaka ut i sin älskade flock och återse alla sina kompisar! Det är en helt underbar känsla att veta att han nu kommer att tillbringa dagar och nätter ute i det fria. Inga fler vedervärdiga timmar innebärande stå och stirra in i en boxvägg. Och fri matranson dygnet runt. Eftersom han började frysa i liten hage, utan tillgång på hö och utan vindskydd lade jag på ett tjockare täcke på honom och nu känns det för tufft mot honom att ta av detta täcke. Han får således gå kvar med sitt tjocka täcke och så får vi hoppas att det snart blir lite blidväder för då tänker jag att det åker av igen 🙂 Är ju inte optimalt att ha honom täckad, tycker jag.

NU ska jag korr-läsa min artikel till Equipage! Sedan är det snabb dusch, dammsugning, byte av sängkläder OCH en tvättmaskin innan det är tid för mig att väcka Klara. Allt detta på en och en halvtimme, det är väl inga bekymmer 😉 haha!

wp-1484739438926.jpg

3 reaktioner på ”Slut på fängelsevistelse!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s