Skura box på schemat

Hej hopp alla där ute! Härliga fredag hägrar! Idag ska jag ut till stallet för att se över min bruning. Kolla såret och se så att han har det gott ute på lösdriften. Jag fick rapport igår om att han stormtrivs med att åter vara ihop med sin flock och att han äter och helt enkelt mår väl. Det känns oerhört skönt!

Jag ska även skura boxen ordentligt eftersom det nu ska stå en tävlingshäst i den och man vill tydligen få bort alla eventuella rester av antibiotika. Gissar att det blir en omgång Virkon S. Jag har en film från det fantastiska plastpåse-på spö-besöket i ridhuset! Ska försöka få in den i eftermiddag så att ni får se hur Pascal utvecklats 🙂

NU ska jag åka till stallet och pussa på den här sötnöten 🙂

wp-1484899542275.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s