Utställning snart

Just nu pågår förberedelser inför konstutställning på galleri Sigma i Växjö! Vernissage är den 11 februari men tyvärr kommer jag inte att kunna vara med då vi är bjudna på bröllop denna dag. Underbart roligt med bröllop, men såklart är det synd att inte kunna vara med vid vernissage. Men aja, det kommer fler vernissager 🙂 Ni som bor eller är i närheten av Växjö är givetvis välkomna dit!

I veckan är det som sagt skulptur-tillverkning som hägrar! Något annat är inte alls planerat. Det är väldigt skönt att ha det relativt fritt i schemat då man helt enkelt är rätt så inne i livet med de små trollen att man helt sonika inte hinner med så mycket mer 🙂
Att ha häst kan därför te sig lite som ett frågetecken just nu, kan jag tycka …

Vet ni, som är relativt nytillkomna läsare, för resten vad jag jobbar med? Haha, en del kan nog tro att jag inte ens har ett jobb då jag varit föräldraledig sedan urminnes tider men saken är den att jag egentligen doktorerar! Och inte inom vilket ämne som helst: jag skriver nämligen en avhandling om hästars betydelse för flickor som har blivit utsatta för sexuella övergrepp! Jag kan förstås inte säga något om resultatet än, men om ni hänger med här på bloggen ett tag till så lovar jag att rapportera om allt som sker i avhandlingen när den är färdig och om disputation och så vidare 🙂

wp-1478005786042.jpg

Hästar i kvadrat kan man alltså säga 🙂

2 reaktioner på ”Utställning snart

  1. Halloj! Förstår hur du känner med hästeriet. Jag kom att tänka på ett ställe dit jag lånade ut Z under en hektisk tid i livet. Då hette det fredshögs Ridcenter, men nu Andreagårdens Ridcenter. Deras affärsidé gick utt på att man var fodevärd åt en särskild häst på anläggningen och var bunden en eller ett par ggr/vecka. Man fick träna och tävla denna häst som om det vore ens egen. Kanske något för Borglundskan istället för unghäst? kram/Ida

    Gilla

  2. Hej vilken intressant uppsats! Jag har jobbat som ridlärare många år men jobbar nu med funktionshindrade barn och ungdomar Å har sett hästars betydelse för många grupper, skrev själv ett mindre arbete om hästar betydelse i tjejers uppväxt när jag läste till fritidspedagog för typ evigheter sen. Jag har inte haft häst på några år nu. Jag tycker att dina hästar är ljuvliga å hoppas ha råd med en egen (hel nu då!) så småningom och förstås få möjlighet att se en utställning!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s