Miss i nassen

ÅH! Nu är vi precis ett knapptryck bort från vår älskade och innerligt efterlängtade Londonresa! Det ska bli helt sjukt underbart! Vi ska bo på ett hotell som heter The Rembrandt och vi slår till på hela fyra heldagar i storstaden! Att resa med små troll innebär att man reser och upptäcker i ett något lugnare tempo och vi vill inte känna någon stress, utan vi vill kunna strosa runt och stanna till vid en lekplats en timme utan att känna att tiden rinner ifrån oss allt för snabbt. Jag tänker shoping, afternoon tea, Tate Modern och så en hel del se London genom barnens ögon, förstås 🙂 Kommer att bli så härligt!

Nästa helg åker vi till Växjö för att lämna skulpturer till Galleri Sigma och helgen därefter åker vi till Uppsala för att gå på bröllop och frottera oss, bara vi två på hotell! Det ska bli supermysigt!

Nu är klockan helt sanslöst mycket och nu bara måste jag gå och lägga mig! Jag är en klassisk nattuggla som måste tvinga mig i säng på kvällarna! Under gamla Lunda-tider var det inget märkligt alls att börja baka en kaka vid midnatt och gå sista svängen med Zäta vid två-snåret, haha 🙂

Därmed: godnatt 🙂

Bjuder på bild från härliga Ven!

074

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s