Nu är jag hästlös!

URSÄKTA att jag åter igen bara försvann ut i ingenting! Här har det varit full kommers på alla fronter och nu sitter vi dessutom med en liten tös med vattkoppor här i stugan. Mitt hjärta blöder när man inte kan göra mer än att typ finnas till med en stor famn och trösta en liten, liten människa som inte alls förstår vad det är som kliar så att det värker. Hoppas att det är snabbt överstökat!

I onsdags veterinärbesiktigades lilla Pascal! Han hade en stor lös benbit i höger bak-kota, men den ska plockas bort direkt av den nya ägaren (som alltså till min stora glädje valde att köpa hästen ändå. Det verkar vara en toppentrevlig tjej och jag tror att de kommer att få många fina år tillsammans!). Känns som jag tidigare skrev OÄNDLIGT skönt att nu få vara utan häst en tid! Hästarnas tid kommer 😉

Så länge är det de här hästarna som gäller:

2017feb.jpg
I helgen har vi varit i Växjö och hälsat på! Det blev inlämning av 16 hästar (oerhört lättlastade får jag säga, haha) och på torsdag ska utställningen arrangeras (sköts dock av galleriet)! Lördag är det vernissage, men tyvärr kan jag inte vara med då vi ska på bröllop 🙂 Ska bli så underbart roligt! Jag och Markus har bokat nattåg alldeles egen kupé upp till Stockholm! Åh vad vi längtar! På lördag morgon kommer vi fram till centralen och ska då äta frukost på något mysigt ställe, för att sedan bege oss mot Uppsala där alltså bröllop stundar! Ljuvligt! Efter hotellnatt blir det flyg hem på söndag!

Och så har vi bokat en resa 🙂 Den 20 februari åker hela familjen till London! Helt underbart! Det har jag nog nämnt, men då nämner jag det igen, haha 🙂 Kan ju vara någon som missat 😉

Imorgon måste jag bege mig ut på stadens gator och torg för att leta upp en klänning till bröllopet! Det är väl lagom tid att finna något att dra över sig 🙂 På kvällen väntar middag med finaste vännerna! En härlig tisdag helt enkelt!

På gensyn 🙂

wp-1478005733891.jpg

4 reaktioner på ”Nu är jag hästlös!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s