Hemkomna!

Nuuu har vi kommit hem från London, denna fullständigt underbara stad! Jag tror och misstänker starkt att jag bott i denna stad i ett tidigare liv för jag är såååå tokig i London att motstycke saknas 🙂 att jag dessutom älskar te bara måste ju innebära att jag är före detta engelska 😉

Vi har haft det fantastiskt mysigt och härligt! Egentligen har vi inte hittat på så fasligt mycket (med en ettåring och en treåring räcker det alldeles utmärkt att spankulera runt och njuta av tillvaron, insupa atmosfär och se storstadsvimlet). 

Fullständigt onödigt att gå på zoo (eftersom zoo finns här hemma). Onödigt gå på London aquarium eftersom vi typ en kvart hemifrån har Den blå planet. Nej för oss var det viktigast att bara vara i London 🙂

En typisk dag började med brakfrukost på hotellet följt av en härlig promenad från hotellet in till Oxford street. Här fann vi en urmysig pub som fick agera lunch-hak ett par gånger! Tänk klassisk brittisk pub med öppen spis och rutiga heltäckningsmattor och fish and chips 🙂 

Efter maten somnade småtrollen i vagnen och vi gjorde stan en liten stund. Sedan gick vi kanske till Covent garden och kikade på roliga gatuartister och fikade på ett café. Därefter vandrade vi till en park och matade ekorrar eller hittade en lekpark. När ‘kvällen’ var kommen hittade vi en mysig restaurang och sedan bar det av med taxi till hotellet 🙂

En fantastiskt mysig resa! På min födelsedag åt vi förresten afternoon tea med champagne på ett rysligt flott ställe (The royal horse guard hotel) – kan för övrigt varmt rekommenderas! Barnen gjorde succé 😉 och så åkte vi ett varv i Londons öga 🙂

2 reaktioner på ”Hemkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s