Bloggen urartar ;)

Asså… jag förstår att många bloggläsande hästfolk tycker att bloggen kapitulerat fullständigt! Och jag håller med lite. Om att den kapitulerat vad anbelangar hästdelen alltså. Men jag vill bara berätta för er alla att det alltså kommer en ny häst vad tider lider! 

Jag håller ständig koll (även om det inte är dags riktigt än!). Hästnet går varm, men i ärlighetens namn så tycker jag att svenskt hästutbud är liiite trist. Såklart kan inte alla stackars hästar dras över en kam men min spontana uppfattning är att man får betala väldigt mycket högre pris för en bra (men inte fantastisk) ‘svensk’ häst, jämfört med Tyskland. 

Egentligen hade jag gärna stöttat svensk hästavel och SWB, men jag tycker som sagt att det är ockerpriser jämfört med hästar i t ex Tyskland. Med detta sagt lär det bli en häst från Tyskland. Jag har väldigt fina kontakter där och tänker att jag åker ner och provrider ett gäng när det väl är dags! 

För mig är det också superviktigt med ett stall nära bostaden med fullservice, bra ridhus och vettiga hagar! Har som väl är redan ett sådant på lager 😉

Ni får självklart följa med på denna spännande ‘resa’ 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s