Vill du ha finare hud?

Haha… nu känner jag mig som en riktig bloggare 😉 har nog aldrig tipsat om skönhetsprylar men den här oljan bara måste jag slå ett slag för! Då förstår ni nog hur bra den är 🙂

Jag tyckte att mina ben var så sjukt torra med lite strechmarks här och var. Ja allmänt vintertrötta och betongfärgade. Sedan jag började med denna olja har de genomgått fantastisk förändring! Härligt mjuka och mycket fastare! Helt sant! Och även om man skippar att smörja in så lovar jag att känslan består! Min hud på benen har blivit otroligt fin tycker jag! 

Och nej det är inget samarbete! Bara ett hederligt tips 🙂

En reaktion på ”Vill du ha finare hud?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s