Läser gamla bloggen…

Och drömmer om att äga häst igen 🙂 Ibland tycker jag att det är superkul att läsa min gamla blogg och liksom mentalt gå tillbaka till ridpass och återskapa en ridkänsla. Nåja, jag kan ju inte säga att det ger så väldigt mycket äkta ridkänsla, men jag tror att det kan vara gott för min ridhjärna att återuppleva och hålla min ‘ridfilosofi’ vid liv. 

Läste om träningar för min gamla tränare och skrattar åt alla roliga uttryck, haha! Vad sägs om tyglar som hänger som överkokta tagliatelle… eller en häst som är rak som en SL-buss i innersidan haha. Så gräsligt kul!

Nu ska jag börja träna ett nytt ekipage och då känns det väldigt skönt att läsa lite iäom mina gamla övmingar 🙂 

Och så sneglar jag förstås åt en ny häst. Inte riiiiktigt än förstås, men titta kan man ju alltid, haha!

Aramis och jag i en läcker halvhalt:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s