Något i den här stilen blir det …

Som bekant vet ni alla att jag är hästlös men att jag så småningom kommer att köpa en ny liten stjärna! Det blir som jag skrivit tidigare, inte imorgon eller ens nästa vecka. Men det blir i alla fall framöver 🙂 Så länge flanerar jag på säljsidor av alla dess slag och har hittat några stycken som jag VERKLIGEN skulle vilja köpa. Men som sagt, det får vänta – tänkte mest att ni ska få se vad det är för typ av häst jag söker och vad det högst troligt kommer att bli för en liten filur som hamnar i stallet! Spana in dessa videor för att få ett hum 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s