I am back!!!

ÅH! Alltså! Ord saknas! Min dator har varit HELT under isen. Det gick förvisso att trycka på en knapp men reaktionen av knapptryckningen var ungefär ett dygn sen, haha! Nu är min dator reparerad och uppgraderad till hyllade Windows 10 (eller inte …). Hur som helst så är jag mer än nöjd hittills och datorn går som tåget! Således: se fram emot fler inlägg 🙂 För resten! Jag hittade ännu en ljuvlig liten pärla som jag mer än gärna hade ställt i ett stall! Spana in:

Vilken fullständigt underbar häst! Undrar vad hon kostar 🙂 Tänker att man nog får lägga runt 350 000 kronor. Nåja, ska bara sälja lite skräp i källaren och panta några burkar först, haha!

Här i Skåne öser verkligen regnet ner och det är riktigt inneväder! Härligt! Vi har varit på IKEA och köpt lite smått och gott – alltid roligt att greja med IKEA-prylar. Så länge man slipper skruva ihop det man köpt, vill säga 🙂

Nu ska jag städa vidare i källaren! På måndag kommer finbesök från storstaden! Ha en härlig lördag!

3 reaktioner på ”I am back!!!

 1. Vad hände med ponnyn som du red? Var det ngt som du skulle göra kontinuerligt?
  Nyfiken! Hur ser planen ut med ny häst? När är det tänkt? Var har du tänkt stalla den? Många frågor;-)

  Gilla

  • Hejsan LenaB!
   Tack för din kommentar och frågor – kul 🙂 Ponnyn var och är 😉 en kompis häst och tanken är att jag ska träna ekipaget! Och givetvis även rida lite då och då när andan faller på 🙂 Nu har jag haft så fullt upp med utställningar och tiden har inte funnits riktigt, men jag tänker att det blir nog något pass snart 🙂 Och då kommer såklart rapport! Ponnyrapport!

   SJÄLVKLART kommer en häst! Men just nu är mina barn drygt 1,5 år och 3,5 år gamla och eftersom jag fortfarande är föräldraledig och hemma med dessa två små liv finns helt enkelt inte tiden för en häst i dagsläget. Men jag tänker att när jag har börjat arbeta till hösten (börjar i september) så är det nog dags att börja leta så smått. Stall hoppas jag innerligt blir hos Linda Heed i Naffentorp! Vore en dröm! Har haft kontakt med henne och hoppas att där ska finnas plats när väl tiden är inne!

   Hur går det med ditt hästletande? Fick du tag på någon ny pärla?

   Gilla

   • Japp, till slut landade en 7-årig valack hos mig. Han har gått lätta klasser i hoppning med en junior tidigare så han är under omskolning;-). Han är en ljusbrun kille på 168 cm med hoppstam, snäll&vänlig, pigg och lite busig.
    Ska bli spännande att se vad det blir för häst som landar hos dig:-). Och blir förstås kul med ponnyuppdateringar i mellantiden.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s