Fullt levande

Jag bara drunkar i lera. Och planering av min gigantiska utställning. Och små febriga och ledsna barn. Och så allt annat som är livet 😉 Det här med att inte ha häst är helt klart en svår nöt att knäcka för bloggen (eller eurhm, kanske snarare mig). Jag VILL skriva dagligen. Jag tänker dagligen: åh detta måste jag skriva i bloggen. Men när kvällen kommer och soffan ropar på mig så högt att jag inte KAN motstå. När teet serveras mig och jag frusen krupit ihop under en filt och precis ska slå på ett nytt avsnitt av Gifta vid första ögonkastet … ja, då är det så fruktansvärt långt till datorn som står två meter bort. Det faktiska avståndet är väl inte så mycket att tala om. Det är det mentala avståndet som vid det laget är gigantiskt. Vi snackar minst Mars-avstånd.

Men allt är bra här 🙂 Jag har som jag skrev fullt fokus på utställningen! Det görs hästar i parti och minut och har jag tur får jag ihop 30 – 35 skulpturer! Det ska bli superkul att ställa ut i Åmåls konsthall och jag LOVAR att ni får följa med. Vi åker upp den 13 juli, vill jag tro.

Till något heeelt annat! Jag har utnämnt mig själv till mästarnas mästare på att klaga på saker och ting jag inte är nöjd med. GUD vet hur många vansinniga mail jag har skrivit till hotell, företag, kextillverkare, bagare med mera. Idag hittade jag en gammal härlig favorit som jag bara måste bjuda er på! Haha, helt ljuvlig, i synnerhet sista meningen 🙂 Så kan det gå när man får ett mail från mig, i stundens fullständiga hetta 🙂

Mitt namn är Liv Borglund och nu har jag ägnat två timmar åt att försöka boka två jäkla biljetter till Miss Saigon, nu på fredag den 10 januari. Jag gick in på hemsidan och såg nämligen att det plötsligt fanns två platser lediga bredvid varandra (samma sak hände för övrigt i eftermiddags men de biljetterna hann ju försvinna eftersom ert URUSLA bokningssystem sjabblade bort biljetterna under tiden som sidan låste sig). Jag ringde och talade med någon dam i biljettkassan som sade att ”nej där fanns inga biljetter kvar bredvid varandra längre” och att de två jag råkade se måste ha försvunnit lika kvickt. Nu på kvällen gick jag in för att kolla biljetterna åter en gång och döm om min förvåning när jag åter fann två platser bredvid varandra. Snabbt som ögat lade jag dem i kundkorgen och skulle ”BARA” logga in för att betala dem.

När jag väl lyckats logga in (vilket tog mig en halv evighet eftersom skitsidan blev blank efter varje omgång som jag fyllt i mina uppgifter) gick jag till min kundkorg för att kolla att datum och tid stämde, därefter klickade jag på knappen för betalning och ”gå vidare”: pang så FÖRSVANN biljetterna!??!??!?!? HUR TUSAN fungerar ert system, rent ut sagt? Man blir ju TOTALT vansinnig!!! Och inte kan man sitta och ringa er i tid och otid för att kolla om där finns platser. För det verkar ju ta mig tusan vara det enda sättet det går att boka biljetter hos Malmö Opera. URUSELT!!! Jag är så arg så att jag kokar. Var blev biljetterna av? Kan ni se om de finns kvar i mitt namn någonstans? Och får jag vänligen be er att ringa upp mig så fort ni får två lediga platser på fredag för jag ORKAR inte få en hjärnblödning till på grund av ert gräsliga bokningssystem.

Bildresultat för angry muppet

 

4 reaktioner på ”Fullt levande

  1. Härligt att höra att allt är fint med dig och att du producerar en massa nya fina hästar:-). Kan du inte lägga upp lite bilder på dem så vi får se?
    Och superroligt att läsa om ditt klagande;-). Jag är sååå helt tväremot, klagar ALDRIG (och det är verkligen inget bra med att jag inte gör det, så du inte missförstår…), har en kollega som reklamerar och klagar på ALLT och jag lyssnar och tittar storögt på, haha. En av mina bästa vänner klagar alltid på maten om vi är ute och äter, är det inte för kallt så är det ngt annat fel – och jag ryser och kryper ihop i min restaurangstol för jag visste ju att det skulle komma, fniss.
    Tro nu inte att jag är nöjd med allt för det är jag inte, jag har bara inte det där i mig som gör att jag klagar eller reklamerar ngt…
    PS jag kan inte pruta heller;-)

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s