Smått och gott

Hej hopp alla ni där ute i sommar-Sverige!
Här i Malmö har vädret varit rätt så uselt 🙂 Mycket regn och hyfsat ostadigt, fast just nu är det härligt blå himmel – men ingen direkt bikinivärme att tala om. Fast mig rör det verkligen inte i ryggen, jag tycker att dessa dagar är härliga! Och njuter när regnet öser ner på kvällarna så att vi får kura ihop oss under en filt med massa värmeljus 🙂
(OBS: inga värmeljus under filten alltså, hahhaha)

Det har varit lite halvdystert på keramikfronten den senaste veckan. En stor stativhätst, en rullande och en häst utan ben har gått om intet. Oändligt tråkigt när man öppnar ugnen och möts av en grushög … Men, men. Så här är det med keramik. Ett rätt så lurigt material som definitivt blir ännu mer lurigt när man skulpterar. Nu har jag 27 hästar kvar till Åmål och det är ju bättre än inga 🙂

Var faktiskt och provred en häst för ett eventuellt medryttarskap i söndags, men det blir inget med det. Ni kommer nog bli rätt förvånade när jag berättar vad det var för en häst! En islandshäst!!! Haha! Jag fick frågan och tänkte: varför inte!? Den bor relativt nära mig och det lät spännande. Det var en rätt så nätt liten svart dam med härligt stor man och svans. Supertrevlig och fin att rida, men hur gärna jag än vill börja rida så är jag en riktig dressyrhästnörd ända ut i fingerspetsarna. Hur fin och trevlig den här islänningen än må vara så blir det ändå aldrig det här riktiga dressyrandet. Det som jag vill ha 🙂

Nästa intressanta iakttagelse kring medryttarskap (när man haft egen häst hela livet) är att jag nog inte är någon medryttare, haha! Jag vill ha häst på mina premisser och inte på någon annans. Det där hade jag inte tänkt så himla mycket på, men oj vad jag känner att jag vill göra som jag alltid gjort, jag vill bestämma hur saker och ting ska skötas … Det funkar inte riktigt när man ska vara medryttare 🙂 Kan själv, vet bäst själv, ha ha – precis som vår treåring här hemma 😉

Nu ska jag väcka madame Klara som sover ute i det gröna 🙂 Sedan är det dags att patinera ett par hästar! Ha en underbar julivecka! Herreguuuud! Det är JULI! I september börjar jag jobba!!!

På återhörande snart igen 🙂

Jag och min ponny Simona som jag red i både allsvenskan hopp och dressyr, uppflyttad till elit 🙂 Vilken liten pärla!

wp-1490294818109.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s