Mot vardagen :)

Så går livet in i en liten ny-gammal fas! Det är lite sorgligt, för jag har verkligen haft helt underbart mysiga två år med två små underbara liv som förgyller dagarna. Men det ska också bli roligt att börja jobba så smått (bara 50 % tack och lov). Inte för att jag har längtat efter mitt jobb, men för att jag faktiskt vill bli KLAR med denna förbaskade avhandling nu!

Det är härlig september ute och vi går mot en underbar höst! Jag har ju skrivit det flera gånger förut, men passar på igen 🙂 Det är den härligaste tid när höstlöven faller, kvällarna blir mörka och kylan knackar på hos oss! Håller på att avlida sommarkvällar och nätter när det är så varmt att man dör i sin säng! Nu mot höst och härliga slasktider med levande ljus och en massa film!

Nja, det här med föl är kanske inte så smart ändå när jag tänker efter. Jag är ju en rätt så impulsiv person av mig. Vips så kommer jag på att föl hade varit suuuuperkul och så börjar jag smida planer och om jag inte bromsar mig själv i tanken så står snart ett föl i stallet, haha! Turligt nog började jag fundera på hur det var förra gången jag köpte föl (och ja jag har väl lärt mig ett och annat …) Så för att slippa dra upp alla argument mot föl en gång till så bara konstaterar jag helt krasst att det blir en 2,5/3-åring om ett par år istället! Då är Arvid sex år och Klara fyra. Det känns som en bra ålder 🙂

 

mis8

Här är jag och min Aramis på tävling i Falkenberg! Denna underbart vackra häst, han ska tamigtusan få en lika vacker efterträdare! Det är ju nog en anledning att inte köpa föl – hur många föl ser man på hur de kommer att se ut som färdiga hästar? Noll och inga om du frågar mig!

Ha en ljuvlig fredag!

4 reaktioner på ”Mot vardagen :)

    • Haha! Tack vad du är snäll som kommer med dessa fina ord 🙂 Ja det är roligt att vara impulsiv, men ibland också lite hej och hå, haha! Det finns ju för- och nackdelar med allt, för att använda ett urvattnat uttryck 😉 Det är bra på så sätt att man kommer till skott i alla fall, sämre på så sätt att man ibland gör lite saker som man kanske kunde ha tänkt om ett varv till med 🙂

      Gilla

    • Faktiskt inte nu efter sommaren. Innan sommaren så var allt ok och han skulle få komma iväg på bete för att växa! Det ska bli roligt att få följa honom lite på distans hur som helst!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s