HÖST!

Jamen nu måste man väl ändå få säga att det är höst-känning i luften! ÅHHH så galet härligt! Jag är SÅ TRÖTT på sol och värme nu att jag dör! Men höst är så himla härligt! I helgen har vi varit i skogen hela lilla familjen! Vi packade en härlig matsäck och jag bakade hastbullar och så körde vi till skogs. Inte så lätt att hitta skog här i Skåne förstås, men vi fick köra till Hörby-området. Efter tre timmar i skogen (duktig två- och fyraåring!) till fots över stock och sten så hade vi fått ihop några trattkantareller! Av dessa gjordes det en härligt mustig sås som vi åt till en god fläskytterfilé! Åh så gott det var!

Nu stundar arbetsvecka! Båda barn är inskolade på sin nya förskola och allt har gått utmärkt 🙂 Och så är det snart dags för ny utställning! Den här gången ska hästarna åka till Glimåkra! Återkommer förstås mer med information. Det blir eventuellt en utställning till i år, annars pågår för fullt planering inför 2018! Kul!

Nu måste jag jooooooobba 🙂

Ha en härlig måndag! Vi hörs snart igen 🙂

mis18

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s